« September » « 2019 »
MTWTFSS
2627282930311
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30123456
Jadłospis

Jadłospis: 06 listopada - 10 listopada 2017 r.
(Podwieczorki dotyczą osób zgłoszonych )

PONIEDZIAŁEK 06.11.2017 r.
I DANIE: zupa - krem warzywny z dodatkiem kuleczek ptysiowych
II DANIE: kluski leniwe polane masełkiem, surówka z marchewki z dodatkiem jabłka i jogurtu
DANIE BEZMIĘSNE:
kluski leniwe polane masełkiem, surówka z marchewki z dodatkiem jabłka i jogurtu
sok 100 %
PODWIECZOREK:
croissant, owoc


WTOREK 07
.11.2017 r.
I DANIE: zupa rosół makaronem i natką pietruszki
II DANIE: paluszki z kurczaka w płatkach kukurydzianych, ziemniaki puree, mizeria z jogurtem, kompot
DANIE BEZMIĘSNE: kotlet warzywny, ziemniaki pieczone, marchewka mini gotowana na parze
PODWIECZOREK: budyń waniliowy z sokiem, chałka

ŚRODA 08.11.2017 r.
I DANIE: zupa fasolowa z ziemniakami
II DANIE: filet z indyka w sosie kremowym z suszonym pomidorem, kasza bulgur, mix sałat z sosem winegret, kompot, ciasto marchewkowe
DANIE BEZMIĘSNE: gulasz warzywny, kasza bulgur, mix sałat z sosem winegret
PODWIECZOREK: placuszki serowe z nutką cukru-pudru, kakao

CZWARTEK 09.11.2017 r.
I DANIE: zupa krupnik z kaszą jaglaną
II DANIE: gołąbki wieprzowo-wołowe w sosie kremowo-pomidorowym, ziemniaki z koprem, kompot
DANIE
BEZMIĘSNE: gołąbki wega w sosie kremowo - pomidorowym, ziemniaki z koprem
PODWIECZOREK: rożek francuski z budyniem i jabłkiem

PIĄTEK 10.11.2017 r.
I DANIE: zupa barszczyk biały
II DANIE: rybka z pieca, ziemniaki z koprem, surówka z kapusty kiszonej z dodatkiem jabłka i marchewki polane olejem lnianym, kompot, owoc
DANIE BEZMIĘSNE: makaron penne w sosie serowym, słupki marchewkowe
PODWIECZOREK:
naleśniczek z serkiem i owocami, lemoniada z cytryną i miętą


JADŁOSPIS PRZYGOTOWANY PRZEZ PANIĄ DIETETYK SIUBĘ-STRZELIŃSKĄ

Informacje o obiadach w roku szkolnym 2017/18

Szanowni Państwo,

Uprzejmie informujemy, że w tym roku szkolnym wprowadzamy nowy system zamawiania posiłków.

Aby się zarejestrować prosimy kliknąć tutaj (lub skopiować link do przeglądarki):

https://aplikacja.zamowposilek.pl/parent_registration/edit?company_sufix=blue_bar_catering_warszawa&token=3514b2ed178a561a9e9cba01e702af07


Załączamy prostą instrukcję krok po kroku jak to poprawnie zrobić.

Nowy system działa na zasadzie przedpłat, to znaczy, aby móc zamówić posiłki należy najpierw dokonać wpłaty zaliczki, a potem złożyć zamówienie. W miesiącu wrześniu, aby dać Państwu czas na oswojenie się z aplikacją www.zamowposilek.pl przyznajemy tymczasowy debet, a więc możliwość zamawiania bez zapłacenia.W aplikacji znajduje się również jadłospis.
 
Zamówienie lub odwołanie posiłku można złożyć w aplikacji zawsze do godzinny 9:00 rano w dniu wydawania posiłków.

W razie problemów z rejestracją lub samą aplikacją prosimy o kontakt z Biurem Obsługi Klienta  lub po udanym zalogowaniu przez zakładkę "Pomoc > Wyślij wiadomość". W „Pomocy" znajdą Państwo aktualną instrukcję obsługi aplikacji.

OSOBA DO KONTAKTU Z FIRMY CATERINGOWEJ-RENATA OSTROWSKA

NR.TEL.730233497

Miło nam poinformować, że istnieje możliwość wyboru drugiego dania

z dwóch przedstawianych w jadłospisie propozycji.


Pozdrawiamy serdecznie
BlueBar Catering

Projekt i opracowanie: MediaConsulting.pl
Nasza gazetka

Organ prowadzący

Wymiana